torstai 5. heinäkuuta 2012

Penkkiurheilua


Jo päättyneitä jalkapallon EM-kisoja tuli tässä taloudessa seurattua enemmän tai vähemmän tiiviisti. Miehen katsellessa pelejä iltaisin tuli itselläkin otteluita sivusilmällä katsottua. Pelin hienoimmat hetket jäivät minulla tosin uusintojen varaan: pelkkä jalkapallo ei kiinnosta pätkääkään, joten pelin oheen piti saada jotain sijaistoimintaa. Suomesta toin itselleni tuliaisena Cookie A:n sukkia.rakkaudella., ja pitihän näitä ohjeita myös päästä samantien testaamaan.

Cusp
Zitron Trekking Pro Natura (?)

Nämä sukat toimivat myös hyvin langantuhoamisprojektissani. Ensin valmistunut pari, Cusp,vei (vajaan) kerän useamman vuoden laatikossa muhinutta lankaa. Vyötekin oli tästä langasta jossain vuosien saatossa kadonnut... Alunperin nämä sukat olivat tulossa itselle, mutta edetessään sukat alkoivat vaikuttaa vähän turhan kapeilta minulle. Onneksi suvussa on pienijalkaisia ihmisiä, joten tässä on nyt ensimmäinen joululahja jo valmis.

Seuraavissa sukissa, Pointelleissa, päätin testata L-koon neulomista. Nämä sukat tulevat myös lahjaksi, tällä kertaa minua leveämpijalkaiselle ihmiselle. Sukan kärjen kaunis mallineule ei siis oikein minun jalassa pääse oikeuksiinsa.

Pointelle
Cygnet Truly Wool Rich 4ply

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti