keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Puntilla


Neulomisen lisäksi myös kuntosalilla on tullut näin syksyn mittaan tullut käytyä harvakseltaan. Onneksi uusimpana valmistunut neule sentään muistuttaa että puntilla voisi käydä muutenkin kuin puikkoja heiluttelemalla...


Suoria linjoja, mukavasti (näin joulun jälkeen) mahan peittävä löysä helma ja helman ja hihansuiden koristeena pitsiä. Joji Locatellin malli on yksi niistä täysillä kolahtaneista ohjeista, mutta tämä(kin) pusero oli jonossa alkuperäistä suunnitelmaa kauemmin. Marraskuun alussa otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin langat puseroon, ja toisin kuin Monte Verdeen ei tähän kulunut kuin vajaa kuukausi. Edistystä, edistystä!


Ja täytyy sanoa että tämä paita on päällä niin mukava kuin mallikuvissa näyttikin. Kevyt päällä ja rento malli tuntuu mukavalta näin heti joulun jälkeenkin. Ja se pitsineule, tykkään! Tosin itse halusin pitsiä näkyville alkuperäistä mallia enemmän joten omaan paitaani neuloin silmukoiden poimimisen jälkeen viisi ekstrakerrosta sileää neuletta ennen pitsin aloitusta. Lisäksi halusin varmistaa paidan helmajoustimen pysymisen alhaalla, joten viimeisellä (harmaalla) sileällä kerroksella neuloin joka 15. koristeneulesilmukan yhteen joustinneuleen kanssa.

Cascade Heritage, 250 g pääväriää ja 20 g tehosteväriä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti