lauantai 27. helmikuuta 2016

Lämmikettä viimaa vastaan

Kevätlukukauden half-term vietettiin Suomessa, ja luonnollisestikin Suomeen piti saada mukaan jotain lämmikettä pakkasten varalle.


Kuurankukka on ollut to do -listallani heti kun kirjankannen näin. Toteuttamistaan lapaset kyllä joutuivat odottamaan viitisen vuotta mutta tässä(kin) tapauksessa hyvää kannatti odottaa, nämä lapaset ovat ehkä kauneimmat minun koskaan neulomistani. Lämpimätkin ne ovat, hyvin tarkeni Kaivopuistossa vilpoisassa merituulessa.
 
Aluslapaset neuloin ohjeessta poiketen yksinkertaisella sukkalangalla, 44 silmukkaa alkuun ja 15 silmukkaa peukaloon. Hyvin istuvat ohjeen mukaan neulottujen päällyslapasten alle.

 Kuurankukka by Suvi Simola
Artesano Alpaca Silk 4ply, 45 g (väri Robin egg)  ja Baah La Jolla, 50 g (väri Blue topaz)

Matkaneuleena mukana reissussa oli huivintekele, joka valmistuikin loman puolivälissä. Joulukalenteristani sain sukkalankaa joka oli kuin tilauksesta (myös) jo pitkään to do -listallani roikkuneeseen Nymphalideaan.  


Liukuvärjätyn huivin parina perussukkalankaa valkeana. Alun jälkeen toistin mallikertaa niin pitkään että huivi tuntui sopivan kokoiselta (kärjestä kärkeen pingoituksen jälkeen vajaa pari metriä).


Kiva malli ja mukava neulottava. Valmis huivi tuntui kuitenkin istuvan paremmin siskolle kuin minulle joten sinne se jäi, Suomen kylmyyteen. 

Lang Yarns Jawoll Magic Dégradé, 70 g ja West Yorkshire Spinners Signature 4ply, 85g
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti