maanantai 13. elokuuta 2012

Made in Finland

Heti lasten kesäloman alkaessa pakkasimme laukut ja suuntasimme Suomeen. Lomaillessa oli tarkoitus ottaa myös käsitöiden suhteen rennosti ja neuloa vain fiiliksen ollessa sopiva. Toisin kuitenkin kävi... Ukkini jo jokseenkin odotettu poismeno tapahtui heti loman alussa, ja kauppojen tarjotessa ei-oota poikien kohtuuhintaisien siistimpien vaatteiden kohdalla piti jotain saada nopeasti aikaan. Kolmessa päivässä valmistuikin Novitan Tennesseestä pojalle slipoveri - valkea kauluspaita ja siistit harmaat shortsit olivat onneksi matkassa mukana.

Jackson (Rowan Kids) -vaikutteinen slipoveri
Novita Tennessee, vajaat pari kerää

Reilu vuosi sitten neuloin pojalle kouluslipoverin samaisella Rowanin mallilla, joten tämä kappale syntyi ulkomuistista. Kaula-aukko syntyi soveltamalla, ja täysin tyytyväinen en siihen ole - sliparin viimeistely kun jäi viimeiseen iltaan, niin purkamiseen ja uudelleen neulomiseen ei aikaa ollut.

Loman aikana syntyi myös nuorimmaisen vaippavarastoon täydennystä. Alunperin tämän loman piti sujua kertisten varassa, mutta matka-ajan pidetessä ja vierailupaikan pysyessä pitkään samana alkoi tehdä mieli palata kotoisten kestojen pariin. Ensin löytyikin Jyväskylän Kestovaippakaupasta pirteää raitakangasta (+kuivaliinaneulosta, imuja ja muuta mukavaa...), minkä jälkeen tyttären kummitäti lahjoitti kaapistaan lisää PULia sekä bambucollegea. Kotiin palatessa laukussa olikin 7 uutta taskuvaippaa sekä kaksi AIO-vaippaa. Nyt ei enää yhtään uutta vaippaa parane hankkia, tai vaippakaappi repeää liitoksistaan.

Tasku- ja All-In-One-vaippoja Myllymuksujen taskuvaipasta kopioidulla kaavalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti