perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kohti Espanjaa

Miehen työpaikalla väki vaihtuu tasaista tahtia. Ikävä kyllä nyt on vuoro yhden miehen (minullekin) läheisimmistä työkavereista suunnata kohti uusia haasteita jättäen Englannin taakseen. Kiitokseksi avusta ja yhteisistä muistoista halusimme antaa mukaan matkakuormaan pienen muiston; jotain kaulaa, käsiä ja toivottavasti mieltäkin lämmittämään.


Huivia neuloessa iski ylimmillä mallineuleriveillä pienehkö tenkkapoo: ohjetta ei ole kirjoitettu mitenkään selkeästi, ja p3tog:in paikkoja joitui haeskelemaan jonkin tovin. Lopulta oikeat paikat pitsikuvion suhteen löytyivät, ja rivin alussa ja lopussa olevien kavennusten paikalle tein k2tog. Ei olisi ilmeisesti pitänyt, sillä jälkimmäisen kavennusrivin jälkeen minulla oli puikoilla enää 203 silmukkaa 210 sijasta. Hyvältä huivi onneksi näyttää näinkin tehtynä.

Manos del Uruguay Serena, 80 g, väri Downy

Huivin seuraksi tein vielä nopeatekoiset kämmekkäät Cookie A:n Monkey-kuviolla. Väriltään näissä käytetty SandnesGarnin Sisu on just eikä melkein Serenan vaaleampien pätkien väristä - kerrankin löytyi siis oikeanvärinen lanka suoraan lankalaatikosta.

Monkey -kämmekkäät
SandnesGarn Sisu, 30g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti