lauantai 16. maaliskuuta 2013

Paluu 80-luvulle



Minun pukeutumiseni noudattaa hyvin pitkälti samaa kaavaa päivästä toiseen eli farkut ja trikoopaita ovat pukeutumiseni kulmakivet. Pelkällä trikoopaidalla ei talvisin kuitenkin tarkene joten vaatekaappi pullistelee erilaisia villatakkeja ja -paitoja. Kätevimmäksi lämmikkeeksi olen kuitenkin huomannut lyhythihaiset/hihattomat villatopit: yläruumis säilyy lämpimänä, mutta kuuma ei kuitenkaan pääse tulemaan hihojen puuttuessa.


 Kivoja toppimalleja on liikkeellä kuitenkin vain vähän. Ykkössuosikkini on kolmisen vuotta neulomani Plain and Simple, mutta ikävä kyllä edellisessä pesussa se joutui normaalin pyykkikuorman mukaan 40' kirjopesuun ja pääsi huopumaan aavistuksen. Onneksi samoihin aikoihin 50 villapeikon Suvi esitteli vuoden ensimmäisensä, ja lähes samantien kuin ohje tuli jakoon meni myös työ minulla puikoille.

Daily Blueberry
Skein Queen Voluptuous Skinny, 210 g

Onhan tässä ehkä aavistus 80-luvun henkeä ;). Tykkään kuitenkin tosi paljon, pitsi ja hihat ovat tämän muuten niin simppelin mallin juju. Jos malli on muodoltaan minulle epätyypillinen, niin myös lankavalinnassa poistuin mukavuusalueelta: sinisestä sain yliannostuksen yläaste- ja lukioaikoina, mutta kun Unravel-messuilla tämän Skein Queenin langan näin niin pakkohan se oli ostaa. Neuloessa tämä Voluptuous Skinny tuntui karhealta, mutta pesu pehmensi ja nyt pusero menisi sellaisenaankin päällä ilman ylimääräistä trikookerrosta alla. Kaiken kaikkiaan lanka on kuitenkin todella mukavan oloista, ja lisäbonusta vielä langassa olevassa ihanasta aidon villan tuoksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti