keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

The odd one out


Minun pieni kummityttöni valmistui ammattiin. Valmistujaislahjaksi halusin tehdä jotain omin käsin - itselläni mielessä vilahteli iloisenkirjava tilkkutäkki, mutta jossain välissä pinkkiä ja kimallusta rakastavasta pikkutytöstä olikin kasvanut aikuinen joka toivoi mustaa virkattua peittoa lahjaksi.


Onneksi kummityttö täysin musta väri ei ollut kynnyskysymys vaan hieman kirjavampikin väritys kelpasi (mustan langan työstäminen on vihoviimeistä hommaa kaikkialla paitsi kirkkaassa päivänvalosa). Tämä iloisenkirjava peitto siis koostuu mustista ja harmaista kuusikulmioista joista yhtä koristaa lumihiutale, peruskuusikulmiot on puolestaan virkattu Kangasaitan ohjeella.


Lankana Cascade 220 -jämiä sekä Dropsin Karismaa parin kilon verran. Lopputuloksesta tykkään, mutta ihan hetkeen en toista peittoa lähde virkkaamaan, sen verran tylsää puuhaa se oli.

Ja se kirjava ja hempeä tilkkutyö jota suunnittelin oli myös aloitettava, luonnollisestikin... Ehkä ihan hyvä ettei kummitytön toiveissa tällainen peitto ollut sillä kuukauden väkerryksen jälkeen valmiina on kokonaista yksi blokki kahdestatoista. Jouluun on onneksi aikaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti