lauantai 25. huhtikuuta 2015

Meadow Grass


Helmikuisilta Unravel-messuilta mukaan oli ostettava kerä The Little Grey Sheepin vaaleanpunaista pitsilankaa. Pari kuukautta kerää siliteltyäni ja ohjeita selailtuani (raidallinen pusero? villatakki? raaskisiko käyttää lasten neuleisiin?) päädyin Heidi Alanderin Meadow Grassiin.


Raidallinen osio pitäisi huolen ettei vaaleanpunaisen ja pitsin yhdistelmä muodostu liian romanttiseksi. Lisäksi raitaosio oli mitä parhain projekti paluumatkalle Cornwallista: 5h autossa, ja raitaosio oli valmis. Lisäyskerroksia lukuunottamatta kaikkea huomiota ei tarvinnut kiinnittää neuleeseen, vaan samalla pystyi lukemaan karttaa, osallistumaan keskusteluun ja tarkkailemaan maisemia. Ajamisen sentään jätin miehelle ;)


 Pitsiosio sen sijaan sai odottaa aikansa muiden projektien valmistumista. Etukäteen arvelin sen vievän aikaa pitkään, mutta mallikerran yksinkertaisuuden ansiosta tuokin oli nopea neulottava ja valmista tuli parissa päivässä.

Meadow Grass by Heidi Alander
Araucania Ranco Solid, 30 g & The Little Grey Sheep Stein Fine Wool Lace, 100g

Viimeistelyn jälkeen sai jälleen todeta, kuinka pingotus tekeekään ihmeitä pitsille. Karvaisesta mytystä tuli herkän ilmava huivi, joka istuu hyvin kaulan ympärille tai lämmittää harteita. Nyt tosin näyttäisi toistaiseksi siltä, että huivi joutuu odottelamaan käyttöönottoa jokusen kuukauden vielä - kesä näyttäisi olevan täällä ihan piakkoin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti