lauantai 2. toukokuuta 2015

Mukavuusneule


Joskus alkuvuodesta Jenny ilmoitti myyvänsä halvalla varaston loput Manos del Uruguayt. Eihän moista tilaisuutta voinut jättää käyttämätä, joten viisi kerää Silk Blendia päätyi minun lankavarastooni.



Parisen kuukautta langat laatikossa ehtivät marinoitua ennen kuin otin härkää sarvista ja laitoin puseron puikoille. 250 g ei pitkähihaiseen puseroon riitä, joten seuraksi otin alkuun kokoelman dk-jämiä. Alkuun pusero näytti hyvältä, mutta vartalo-osan valmistuttua lopputulos oli järkyttävä - pusero purkuun kahta ensimmäistä raitaa lukuunottamatta.


Uudessa yrityksessä raidoitus syntyi kahdella värillä, Knitlob's Lairin Pohjan Neidolla ja Skein Queenin Voluptuousilla, ja nyt lopputuloksesta tuli myös mieleinen. Puseron vartalo-osa on neulottu broken seed stitchina (rikottu helmineule?) ja hihat sileänä neuleena. Kaula-aukon viimeistelee i-cord, helmassa on joustinneuleessa halkio. Puseron pohjana Kynance Coven malli runsain muokkauksin.

Broken seed stitch sweater
Manos del Uruguay Silk Blend 250 g
Knitlob's Lair Pohjan Neito 40 g ja Skein Queen Voluptuous 60 g

Neulevaiheessa  iski välillä uskonpuute mutta eiköhän tätä puseroa tule käytettyä. Mukavuusneule parhaimmillaan, silkin pehmeys ja keveys on Silk Blendissä kyllä uskomaton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti