maanantai 19. lokakuuta 2015

Frosty Acorn

Artesano Alpaca Silk 4ply 160 g (väri Rosada) 
sekä
Easyknits Twinkle (väri Orbitron)

Tällä hetkellä muu elämä haittaa suuresti neulomisharrastusta. Jotakin on kuitenkin joutohetkinä ehtinyt valmistumaankin, onneksi.


 Frosty Acorn on taas 'oikeassa paikassa oikealla hetkellä' -puseroita. Suvi Simolan kaivatessa uudelle neulelleen testineulojia satuin kerrankin olemaan Ravelrya selailemassa oikeaan aikaan, ja pääsin testaamaan kokoa XS.


Alkuperäisessä ohjeessa oli pieni virhe kaula-aukon lyhennyteissy kerroksissa josta johtuen tässä puserossa kaula-aukon syvin kohta on tässä versiossa parin silmukan verran sivussa neuleen keskustasta. Koska käytössä ei virhettä huomaa (+ kuviovärin lankavalinta hämää silmää) jätin suunnittelijan luvalla puseron tällaisekseen enkä purkuhommiin lähtenyt. Lopulliseen ohjeeseen virhe on luonnollisestikin korjattu eli siitä vain ohjetta hankkimaan ;)


Tykkään, niin lankavalinnoista (esikoisen itsensä valitsemat) kuin mallistakin. Twinklea olisi jäljellä vielä sopivasti omaankin puseroon eli ehkä vielä joskus saan itselleni oman huurteisen tammenterhon. 


2 kommenttia:

  1. Meillä on selvästi hyvin yhtenevä maku villapaitojen suhteen, olen hissunkissun seuraillut blogiasi ja useimmat paidat - kuten tämäkin - jää myös omaan kirjastoon Ravelryssä. :) Paljon löytöjä, vähän saumoja. ;) Minulla ei vain valmista tule ihan niin vikkelästi, ei juoksusta eikä paidoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :). Tällä hetkellä tosin mikään neule ei kovinkaan vikkelään edisty, syksyllä aloitetut opinnot vievät lähes kaiken neulonta-ajan.

      Poista