perjantai 16. maaliskuuta 2012

Aamulla



 Edellisviikon tapaan arkiaamut ovat, maanantaita lukuunottamatta, käynnistyneet aamulenkillä. Aamuinen rauhallinen 4.5 km lenkki käynnistää päivän mukavasti - pelloilla on rauhallista pohtia omia ajatuksia ja herätä hiljalleen. Tällä hetkellä kuuden herätykset eivät edes tunnu pahoilta, kun nuorimmainen antaa nukkua hyvin: viime yönä 12-viikkoinen neiti nukahti yhdeksältä, havahtui syömään 2.30 ja uudestaan kuudelta. Tuolloin kuuden herätyksellä nousin itsekin ylös, kiskoin vaatteet ylleni ja lähdin koiran kanssa ulos happihyppelylle.

Ihan täysin putkeen nämä aamulenkit eivät tosin ole menneet. Tiistaiselta pidemmältä (6.5 km) lenkiltä jäivät viimeiset 2 km juoksematta, kun lenkkikaveri onnistui rypemään takiaispuskassa ja pääsi siten syliin loppumatkaksi. Saivatpahan tosin minun hauikseni hieman harjoitusta!

Saa tosin nähdä, kuinka pitkään näillä pelloilla rauhallinen lenkkeily vielä onnistuu. Noille alueille suunnitellaan kovasti uusia asuntoja - vielä ei päätöstä ole tehty, mutta mitä ilmeisimmin ainakin osa pelloista muuttuu asuinalueeksi. Harmi, nuo ovat mitä mainiointa juoksumaastoa ja muidenkin kuin minun suosiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti