tiistai 9. heinäkuuta 2013

Low tide ripples


Cascade 220, 450 g

Viikonloppuna harjoiteltiin telttailua kohta alkavaa Euroopan turneeta varten. Vaikka päivät ovatkin olleet nyt viikon ajan todella kuumia (viikonloppu koko kesän lämpimin tällä saarella), ovat illat viileitä ja  etenkin koko päivän ulkona viettäessä lämmin pusero tulee illalla tarpeeseen. Mukaan reissuun lähti siis vast'ikään valmistunut Low Tide Ripples.


Alunperin tästä langasta piti tulla Beatnik, mutta minä en kertakaikkiaan hahmota (l. saa kauniisti neulottua) kyseisen puseron sivupalmikoita. Aikani palmikoiden kanssa taisteltuani päätinkin purkaa tekeleen ja etsiä paremman ohjeen. Ei-niin-yllättäen silmää miellyttävin malli, jonkinlaiset palmikot kun olivat tällä kertaa kriteerinä, löytyi taas Suvi Simolan  neuleista. Peruspusero, nimismiehenkiharaa muistuttavat aallot edessä ja takana sekä jujuna hihojen nappilistat - juuri minun makuuni! Bonuksena vielä normaalista poikkeavat olkapäälisäykset, aina oppii mielellään uutta.


Liekö sitten kesän kuumuus sekoittanut pään vai mikä, mutta hihojen neulominen ei aivan mennyt nappiin - ohjeen muka luin tarkkaan, mutta silti onnistuin neulomaan listat vääriin paikkoihin. Purkaminen ei enää huvittanut, joten saksilla vain lanka sopivasta kohdasta poikki, ranne- ja käsivarsiosat erilleen ja silmukointi uudestaan yhteen. Helpommalla olisi toki päässyt ihan vain neulomalla tuo ranneke heti ensimmäisellä kerralla oikein, mutta kyllähän se onnistui näinkin!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis villapusero! Muutenkin aivan ihania neuleita blogisi pullollaan. Omassa blogissani sinulle tunnutstus :)

    VastaaPoista