perjantai 5. heinäkuuta 2013

Neiti Kesäheinä

Neiti Kesäheinän kesämekko
koko n. 18kk runsaalla kasvunvaralla
Sublime Bamboo & Pearls, 240 g

Lehmuksen, eli oikean UFOn jälkeen valmistui toinen melkein-UFO eli kesämekko kuopukselle. Tai jos kauniisti sanottaisiin, niin neule vain oli lepotilassa odottamassa käyttäjänsä kasvamista... Valmis mekko on siis hitusen väljä (kasvunvaraahan pitää aina olla?) mutta menee nyt jo etenkin bodyn ja trikoiden/sukkisten seurana. Tänään mekko oli kuitenkin päällä ihan tuollaisenaan: ulkona nyt vallitsevaan helteeseen ei pienelle (h)ikiliikkujalle turhan paljon halua päälle pukea.


Mekko on samalla (omalla) mallilla tehty kuin kuopuksen kastemekko ja esikoisen juhlamekko. Tässä mekossa kuitenkin sekä kauluksen että vyötärökaistaleen palmikot ovat huomattavasti yksinkertaisempia kuin vuosi sitten valmistuneessa mekossa, mutta ekstrana on helman ja hihansuiden lisäksi myös kaula-aukon viimeistely i-cordilla.


Lanka, Sublimen Bamboo & Pearls, ei halkeilevuutensa takia ole erityisen nautinnollista neulottavaa mutta lopputulos on kaunis: lanka on himmeän hohtavaa ja neulepinta tasaista. Lisäksi neuleet kestävät hyvin pesua (hienopesu 30'), erittäin tärkeä asia näin pikkuväen vaatetuksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti