lauantai 21. syyskuuta 2013

Pihalla


Kesäloman jälkeen aloitettu kaappienraivauskampanja on vihdoinkin ulottunut myös meidän liinavaatekaappeihin. Pitkään kaapeissa säilötyt verhot pääsevät siis uusiokäyttöön; nämäkin Suomenkodissa olleet lastenhuoneen verhot aivan hinkuivat halusta päästä mekoksi. Kaavat kopioin edellisestä mekosta hieman muokaten (leveämpi helma ja hieman lyhyempi pituus), mutta muuten mekko on ommeltu samaa loistavaa ohjetta käyttäen kuin lupiinimekkokin. Tuloksena jälleen hyvin istuva ja käyttäjälleen mieluisa mekko - nyt vaan väri on ehkä aavistuksen lapsiystävällisempi; eivät nimittäin tomaattikastiketahrat tässä punakeltaisessa mekossa hirvittävästi häiritse vaikkeivat pesussa täysin poistukaan.


 Näissä kuvissa mekko on jo hitusen ryppyinen; päivän aikana kun on jo ehditty Suomi-kouluun ja sen muskariin, otettu osaa lettujen paistamiseen ja avustettu äitiä ja tätiä Menolippu-pelissä. Koska kumpikaan ei ollut järin innoissaan Miss Rimppakintun ehdotuksista, passitettiin tyttö pihalle isompien lasten seuraan.


Ja niinhän siinä sitten kävi. Kumpparit lähtivät jalasta kun kuraisessa maassa oli niin paljon mukavampi tepsuttaa sukkasillaan. Jokainen voineekin tästä arvata, missä kunnossa muutkin vaatteet olivat neidin sisälle saapuessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti