torstai 25. joulukuuta 2014

Joulukalenterivaihto 2014


Pimeintä syksyä piristämään päätin osallistua erään keskustelupalstan joulukalenteri vaihtoon. Tokihan mukava oli odotella omaakin kalenteria, mutta vielä hauskempaa oli suunnitella ja valmistella vaihtoon lähtevää. Marraskuun puolivälissä tämä joulukalenteri lähti lopulta matkaan kohti Suomen Oulua - toivottavasti vastaanottajalle oli tästä kalenterista yhtä paljon iloa kuin minullekin!

Valtaosa kalenterin luukuista oli jotain valmiina löytynyttä, mutta osan halusin tehdä itse alusta alkaen.

Luukku 9: Villasukat/Double Heelix, lankana Opal Uni Solid. Oli muuten aivan mahtava ohje kunhan sen ensin ymmärsin - tykkään kovasti tuosta kierrekantapäästä!


Luukku 16: Pannulaput uusiokäytössä. Vanhoja ja kulahtaneita pannulappuja meillä on vino pino, joten muuten käyttökelpoiset laput on vain päällystetty uudelleen. Mukaan lähti myös se minulle aito ja oikea porkkanalaatikon resepti.



 Luukku 20: Lapaset. Soilen esiteltyä blogissaan Vaatimattomia kukkasiaan piti minun saada testata samanlaisia samantien. Lapasohjeen pohjana on Maize, mutta Soilen vinkistä neuloin kukkasten pohjaksi enemmän nurjaa kuin ohjeessä keskettiin. Lapasten lankana Rowan Pure Wool Aran, kirjailussa epämääräinen kasa laatikon pohjalta löytyneitä lankanöttösiä.



Luukku 24: Huopatossut. Lokakuussa pääsin testaamaan Sheila Strombergin Westwood Slippers -ohjetta. Eka (onnistunut) pari meni esikoisen käyttöön, ja koska ohje nyt oli vaan niin kiva halusin samanlaiset tehdä myös kalenteriin. Itse töppöset on neulottu UK Alpacan Luxury Alpacasta (lanka kaksinkerroin), pohja on nahkaa.

Ensi vuonnakin lähden vaihtoon mukaan, oli sen verran mukava kokemus. Kiitokset sekä omalle tontulleni että myös tontutettavalleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti