lauantai 27. joulukuuta 2014

Joululahjat 2014, osa 1


Tämänvuotisia lahjoja kun katselee, niin teemana on selvästikin tänä vuonna olleet raidat. Syytän maaliskuista Kynance Covea, siitä tämä villitys lähti...

Ekat joululahjathan lähtivät jo matkaan reippaasti ennen joulua. Samalla mallilla syntyivät loputkin lahjapuserot - mitä sitä turhaan hyväksi havaittua ohjetta muuttamaan. Tässä myös hyvin näkee tämän ohjeen nerokkuuden; erilaisilla lankavalinnoilla ja muokkauksella puserosta takiksi saa jokaiselle vastaanottajalle juuri tälle sopivan neuleen.


Neule 1: Villatakki kummipojan siskolle. Jos ei lahjaksi tule rubiinikenkiä niin ehkä smaragdina kelpaa kuitenkin? Lankoina kokoelma ohuita sukkalankoja, mitä ikinä sitten laatikosta löytyikin. Mallina pikkuserkkuaan päätä pidempi poika - vastaanottajallaan takki ei toivottavasti näin nafti ole.


 Neule 2: Mallina edelleen mallinaolemista inhoava poika; vastaanottaja vuotta nuorempi & päätä lyhyempi kummityttö. Lankana Araucania Ranco Solid (valkea) ja Noro Taiyo Sock. Taskut Easyknitsin Twinklesta. Napit ovat peräisin Yorkin Duttons for Buttonsista - jos joku on Yorkiin suuntaamassa, niin suosittelen käyntiä tässä nappiputiikissa!



Neule 3: Pusero kummipojan veljelle. Araucania Rancoa valkoisena, vihreänä ja punaisena, koko n. 5v. Toivottavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti