keskiviikko 26. elokuuta 2015

Amethyst Iris


Jos morsiamet saattavat nykyisin vaihtaa illan mittaan asuaan, niin mikseivät myöskin vieraat? Kirkkoon ja alkuillaksi varasin harteilleni Aisligin mutta loppuiltaan halusin jotain helpommin juhlinnan tuoksinassa mukana pysyvää.


Amethyst Iris kolahti heti ilmestyttyään mutta tuolloin ohjetta ei ollut vielä saatavilla EUssa helposti netistä. Kesäkuun alussa ohjetta uudestaan katsellessa myös meille Euroopassa asuville oli Ravelry download tullut mahdolliseksi, wohou! Oman ponchoni halusin kuitenkin saada ohuesta langasta tehdyksi joten minun kappaleessani lankana on juhlaneuleiden luottolankani (Artesano Alpaca Silk 4ply) ja silmukkamäärissä on seurattu ohjeen suurinta kokoa. Hyvin onneksi sopii; vaikka tällä kertaa tiheyksiä jopa laskeskelin oli koon valinta silti hieman arpapeliä.


Artesano Alpaca Silk 4ply 160 g, väri Cyclamen


Ja niinhän siinä sitten kävi ettei hääjuhlassa mitään lämmikettä tarvittu; Suomeen kun veimme mukanamme Englannin helteet ;). Eiköhän tälle poncholle silti muulloinkin käyttöä löydy - ainakin häitä seuraavana päivänä oli aamun viileydessä tällainen lämmike juuri passeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti