keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pienet ladyt juhlimassa


Suomen alkukesä kun oli mitä oli, ei kesähäitä uskallettu lähteä juhlimaan ilman villaista lämmikettä.  Meille perheen naisille piti siis kehittää jotain uutta, kullekin lempiväriensä mukaan.


Esikoiselle  vaaleansinistä (väri Robin egg) ja pitsiä. Mallina Hiroku Fukatsun Hitofude aavistuksen muokattuna - hihoihin on lisätty pituutta kahden mallikerran ja leveyttä yhden mallikerran verran. Joko minun lankani oli ohuempaa kuin ohjeessa (tiheys, kuka sellaisesta muka piittaa...) tai malli on äärimmäisen pientä mitoitusta - tämä XS koko kun ei ole ollenkaan liian suuri kohta 150-senttiselle esikoiselle.


Artesano Alpaca Silk 4 ply  n. 150 g



Kuopuksen takin kanssa tuli kiire (se täkki vei kaiken ajan ja energian...) joten mitään monimutkaista en uskaltautunut yrittämäänkään. Shalom Cardigan on osoittautunut jo useasti loistavaksi malliksi joten siitä siis minikoko tekeille, 20 silmukkaa luontikerrokseen lisäämällä ja vastaavasti hihojen erottamiskerrokselle silmukkamääriä säätämällä syntyi 3-vuotiaalle sopiva takki. Kasvunvaraa ei juurikaan ole mutta eiköhän tämä vielä jouluun asti päälle mene; ainakaan kuopuksen ruokamäärillä ei mitään nopeaa kasvuspurttia ole tiedossa.

Artesano Alpaca Silk 4ply, n. 120 g, väri Rosada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti