sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kynance Cove


Onko mahdollista saada uusi suosikkipaita jokaisen uuden puseron valmistuessa?


Isabell Kraemerin ohjeissa kuitenkin on sitä jotakin. Edellinen (oma) takki  on myös Kraemerin päästä peräisin, ja yhteistä näille neuleille on uudenlainen olkapäärakenne joka on suorastaan nerokas - jos jotain niin saumojen ompelua inhoa (+ olen siinä surkea), joten yleensä olen istutettuja olkapäitä vältellyt viimeiseen asti. Nyt tämän uuden tekniikan myötä voi kuitenkin laajentaa repertuaaria niistä perusraglaneista vähän muihinkin malleihin.


 Mallina KC [Kynance Cove], lankana Skein Queenin Voluptuous (sininen, 200g ja keltainen, 20g) sekä Cascade 220 Sport (valkea, 125g). Voluptuousta olisi vielä toiseenkin puseroon, eli pitäisikö tästä vielä toinenkin pusero samalla mallilla tehdä? Esikoiselle ainakin; lankalaatikossa kun olisi sopivasti ohuita puuvillalankoja iloiseen kesäpaitaan.


Reunoissa sekä hihoissa on kahden nurjan silmukan muodostamat valesaumat jotka myös samalla piilottavat langanjuoksut - nerokas yksityiskohta tämäkin! Ohje oli siis loistava, ja ainoat muutokset olivat nappien funktio pelkkänä koristeena (eli suomeksi sanottuna unohdin neuloa napinlävet) sekä kolmen kerroksen joustin ennen kaula-aukon rullautuvia reunoja.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kauniiden neuleiden tekemisen taito. Ihan mielettömän kauniita! Myös se punainen hupullinen neulepaita/huppari vangitsi katseen!

    VastaaPoista