torstai 26. joulukuuta 2013

Pehmeitä paketteja

Philin ja Mickin sekä unisiepparin lisäksi Suomeen matkasi muutakin enemmän tai vähemmän pehmeää.

Tänä(kin) vuonna keskimmäiseltä siskolta tuli tilaus harmaalle villapaidalle. Jos viime vuonna pintaneule toi puseroon eloa, niin tänä vuonna oli raitojen vuoro: puserossa vuorottelevat sangen villisti vaalea ja tumma harmaa. Mallikaan ei rohkeudessaan värivalinnoista juuri poikkea eli jälleen kerran yksi ylhäältä alas neulottu raglan. Kaula-aukon sentään uskaltauduin muotoilemaan lyhennetyin kerroksin, ja yläselan muita leveämpään vaaleaan raitaan kirjomaan jälkikäteen tummanharmaan lumihiutaleen. Aika villiä.

Oulu
Cascade 220, värit 8400 (190g) ja 8401 (160g)

Sama väri-iloittelu jatkuu kälyn lahjassa. Pari vuotta aiemmin lahjoin kälyä harmaalla huivi-lapas-setillä, ja viime jouluna tuli hieman vihjailua hatun tarpeesta. Toive painettiin mieleen, ja hatulla on nyt toivottavasti vuotta myöhemminkin käyttöä. Mallina aiemmin tyttärelle neulottu Snawheid, lankana iki-ihana Rowanin Baby Merino Silk.

Rowan Baby Merino Silk, harmaata 90g ja valkeaa yht. 90g (60g itse pipoon ja 30g tupsuun)


Viime vuoden lailla huopahelmistä askarreltiin pannunalusia. Viimevuotista versiota tosin jatkojalostettiin metalli- ja puuhelmillä: kahden siskoille matkanneeseen pannunaluseen käytettiin puisia, tytön kummeille ja pojan opettajalle puolestaan lapset askartelivat aluset villan ja metallin yhdistelminä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti