torstai 27. kesäkuuta 2013

Paniikki

Pariisissahan juoksu ei tunnetusti mennyt alle Lontoon Good for Age -rajan, joten aika pian tuon kisan jälkeen aloin katsella uutta mahdollisuutta päästä alle 3.45. Kriteereinä kisalle kesäkuun loppupuoli (ilmoittautumisraja umpeutuu 8.7.) ja asfaltti juoksumateriaalina; mielellään vielä aika tasainen reitti.

Jokin jäi kuitenkin huhtikuussa vähemmälle huomiolle kun nyt sunnuntaina koittavaan kisaan ilmoittauduin. Ajankohta, check; asfaltti, check; reittiprofiili - no, kai se tasainen on.

Olisikohan pitänyt katsoa profiilia vähän tarkemmin?  Eilen erehdyin googlettamaan kisaa. Määritelmä 'brutal route' ei kuulosta hyvältä, ei myöskään keskimäärin 20min normaalia maratonaikaa hitaampi aika tuossa kisassa. Reittiprofiilikin löytyi kun kunnolla nettiä kaiveli: kyllähän tuossa jokunen mäki on!


Kova henkinen valmistautuminen on nyt siis käynnissä, ettei tästäkään kisasta toivottua aikaa tule. Onneksi täysin turha reissu ei viikonlopusta tule: viisi tuntia yksin junassa (aah!), rauhallinen hotelliyö, ja rauhallinen junamatka takaisin kotiin. Bonuksena vielä tuohon päälle pitkä juoksulenkki kauniissa maisemissa.

Sunnuntai-illalle kotiin onkin jo varattu pizzaa, Häagen-Dazsia ja siideria. Kaikki kelpaavat joko yltiöonnistuneen suorituksen juhlistamaseen tai armottoman ketutuksen hautaamiseen. Sunnuntaina sitten nähdään kummin käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti