sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Jämälankatakki

 Minä en varmaankaan ole ainoa neuloja jonka laatikot pullistelevat erinäisiä jämälankakeriä? Keriä joita ei koskaan tule käytetyksi mutta joita ei vain voi heittää pois. Tämän vuoden tavoitteena onkin päästä näistä jämäkeristä eroon, joko ihan kylmästi pienimmät nöttöset roskiin laittamalla tai sitten niistä jotain jopa neulomalla.


Jämälankavarasto yhdistettynä kuopuksen krooniseen villatakkipulaan on yhtä kuin uusi raitatakki. Keltainen pääväri on Pollysta & Mollysta ylijäänyttä Debbie Blissin Bellaa (suosittelen hamstraamista jos mahdollista, ihanaa neulottavaa ja pysyy myös pesuissa hyvänä), oranssit raidat Rowan Pima Cotton DK:ta (poistettu jo tuotannosta) ja kyynätaipeiden harmaat raidat Soledadin ylijäämiä (Sublime Baby silk & bamboo).


Mallina aivoton tv-neule eli ylhäältä aloitettu raglan. Kaula-aukkoa on muotoiltu lyhennetyin kerroksin ja helma on kevyesti A-linjainen, muuten täysin peruskamaa. Napit ovat kuopuksen itsensä valitsemat eli kukkia ja kimallustakin takista löytyy. Kasvunvaraakin on, pelkäsin loppuun asti neulovani takista jo valmiiksi liian pienen joten väljyyttä on vähintään tarpeeksi.


Tyttö kuitenkin tykkää ja se kai tärkeintä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti